If you were the love, i'd be the desire.

Idag har jag vandrat ner på stan i den här jävla hettan, det är fan sjukt varmt! Men jag ska inte klaga, snart lär ju denna värme försvinna och då kommer jag klaga på att det är för kallt..

Jag och Anna slet en cider på News och satt och prata massa skit. Efter det åkte vi hem till mig, Robin kom också över och då drack vi kaffe och sedan åkte vi och var taxi. Efter det hämta vi upp Viktor på stråket och så åkte vi till mig och tittade på en bra snowboard film.

Imorgon ska jag och KIB-brudarna slita stråket, det kommer bli så jävla roligt. Vi ska nog grilla och ha det mysigt, sweetness! Längesen man umgick med dom nu, men allt det tar vi igen imorgon. Vi är skoningslösa tillsammans!

Är så jävla sugen på att slita en sista minuten till nått soft land, och bara sola, bada och ha roligt... Är så himla less på Östersund nu, inget händer.. Ge mig lite drama!

If you were a kiss, i know i'd be a hug.

Home sweet home..

Åkte från Hammarn tidigt på morgonen för någon dag sedan, då tänkte jag "Ja, vad kul att få komma till stan & umgås med alla vänner!" Näe, men då ska mamma släpa med hela familjen till stugan, ja vad kul..

Min älskade morfar inhandlade iaf guitarr hero åt oss, så det är de vi har sysselsatt oss med. Vi spelade poker också, & det ryktas att jag är en jävla fuskare i alla spel?! Men så är självklart inte fallet, en Vestlin fuskar aldrig... & nej, jag fuskar inte då jag lägger patians med mig själv!!

Nu är jag hemma i stan iaf, familjen är fortfarande i stugan tills nån gång i veckan, skönt! Idag inhandlade jag mat så jag ska klara mig, haha! Det vart iaf ett skämt, ett ton nudlar, risifrutti, mjölk och mackor. Ikväll ska jag iaf slita stråket med min brudar! Vi ska grilla, dricka och bara umgås och sedan vandra ner till stadens gator och torg.

Ibland tror jag att man tänker för mycket? Jag är less på att tänka, jag ska börja bli mer impulsiv! Och mindre sarkastisk tror jag..

Nej nu ska jag äta upp mina goda nudlar och invänta Hanna!

"Ja, det är Linkan..."
"Hej, är Erik där?"
"Näe, då hade väll förihelvete inte JAG svarat?!"

If you were the winter, i know i'd be the snow.

Mina damer och herrar...Öhm, hej.
 
Idag slet vi två rullar som sög. Det var så kasst filmat, i första filmen (Rec) fick man följa ett tv-teams kamera hela filmen & i andra filmen (Cloverfield) fick man följa nån random killes kamera då han sprang runt. Så det vart deras homevideos, det bara skaka hela tiden så vi blev yr. & hur fan lyckas man med att ta TVÅ sånna filmer på en skala 1-10?

Imorgon, eller ska man säga senare idag (kl är 04:43) ska jag ta den osköna & svettiga bussen till Hammarn. Men det är de värt för att få äta sill och träffa Lisa! Fast nu vet jag inte om jag tar med mig en överraskning längre, för jag orkade inte gå ner på stan och köpa det (Orka motion)Så nu får alla (Förutom Robert) kalla mig för partypooper eller lazyass.

Ibland är det konstigt hur fort allt kan förändras i ens liv. Man kan vara hur tight som helst med en person, sen så försvinner vänskapen mer&mer om man förstår inte hur eller varför. Jag har nog varit dålig på att höra av mig, men det har den andra också varit. Du ska veta att jag saknar dig otroligt mycket & att du är en viktig person i mitt liv. Återigen grattis att du kom in på skolan!

If you were the wood, i'd be the fire.

Godmorgon..
Idag ska jag må gott, jag&brudarna ska kräma lite rullar ikväll.

För någon dag sedan hade jag en lång konversation med Anna som varade i några timmar, det enda vi kom fram till var att vi ville känna någon som heter Carlos... Tur att vi alltid kommer fram till något vettigt. <3

Haha, kom på en ful grej som hände för någon månad sen då jag och mamma var ute och åkte bil. Vi var tvungen att stanna vid ett övergångsställe för att en neger skulle gå över och han glodde som fan in i bilen, då sa jag "neger" på skånska.. Då tuta mamma och vinkar jätte glatt till honom, & jag tittar på mamma och frågar vafan hon håller på med.. Då svara hon "Ja, du sa ju att det var din kompis Nigel?"

Öhm, just nu har alkohol börja ingå i min kostcirkel.. Jag känner att jag är jätte nyttig och är rädd om min kropp. Som grädde på moset ska jag förgylla min dag och äta på MAX.


I will take a bullet for you.

Haha..Hah..Ha..! Ikväll har jag vart med mina brudar + Bear&Attor, det var sweet. Det började med att vi lirade poker, jag kom tvåa så jag fick inte känna segerns söttma. Det fick jag inte heller på föld men sedan segrade jag på plump, det firade jag med att äta upp alla Anna's minitomater. Även så blev det slagsmål över ett kort på föld som alla ville ha, det slutade iaf med att Emelie fick ont..

"Vafan vänta, jag hänger inte med.. Vem fan slog Aslan?!"

& idag har min älskling ringt mig också, Lisa! Det känns konstigt att inte prata med henne varje dag, eftersom jag har bott hemma hos henne ett bra tag nu. HM! Aja,  vi ses iallafall på fredag & då har jag med mig en rolig överraskning åt henne.

Just nu sitter jag och smider onda planer med min master, vi har dock inte kommit så långt än. Undra hur långt man kan gå bara för att få åka i en båt och guppa på vågorna...

På tal om båt så kom jag och tänka på kvinnan till höger, Lisa! Här är vi ute och guppar.


Let's make some good old days.

Hemma igen efter Kälsjön! Det var så jävla roligt, kommer skriva mer om det senare då jag orkar för nu är klockan så mycket och jag måste slita sömn..

Idag har jag spelat lite poker & druckit öl. Då det vankas öl har jag Anna troget vid min sida, vem kan slita backen bättre om inte hon? Jag har alltid lika roligt med er brudar, ni är den milda såsen på min kebab! <3 (Där förklarade jag min kärlek till er väldigt skarpt)

"Men hedra den döda människan och sätt på han, gör det nu!!"

Känns sorgligt att lämna Hammarn, jag har ett andra hem där nu. Lisa och mamma har nog delad vårdnad om mig, men lika glad för det var jag men gladast var nog räven! Men så lätt kommer du inte bli av med mig Lisa, för på fredag kommer jag tillbaka igen!

- Titta vad fint det är på himlen, med dom rosa molnen på dom blå..
- Hmm, mjaah.. Fast det där är oranga och gråa moln...

Imorgon skulle vi kanske slita storsjöbadet om dom har öppnat relaxen, men der verkade dock inte så.. Då har vi mer tid över att bygga en flotte på, det som vi har planerat i forever nu.

Natti...

Cause you are my heaven.

Jag är glad för att det var så himla bra väder både igår och idag, hoppas verkligen det håller i sig i helgen också! För i helgen ska nämligen jag åka till Hammarn. (Ovanligt va?) Det ska bli mysigt, vi ska åka till Robert's stuga i Kälsjön och bo där hela helgen. Vi ska sola, bada tunna, grilla, dricka och bara ha det roligt!

Idag sov jag ingenting tror jag, nån minut eller två max. Anna kom iaf och hämtade mig, sen åkte vi på sportfältet och tittade då min syster spelade match mot ett norskt lag, vi vann med 2-0, wihow! 

Sen åkte vi och köpte glass och sedan till Lövsta för Anna skulle coatcha hennes lag med funktionshindrade. Även fast jag, Emelie och Erika var klack så förlorade dom, men dom kämpade bra! Efter det tittade vi på lite mer fotboll, sedan åkte vi på max och åt lite och efter det till sportfältet igen. Vi tittade då typ Mexicos P13 spelade, dom var så jävla grym för att vara så små. Då vi kände att det började bli lite kyligt bestämde vi oss för att dra hem till Emelie och lira lite föld, haha!

Fyfan vad tält, husvagnar och husbilar det är överallt! Vart man än går så är det massa norskar. Det var roligt då Anna skulle släppa av mig nyss, då åkte vi förbi PC och där var det fullt med tält, husvagnar osv. Så började Anna hetta över att dom tältade precis brevid cykelvägen och så drog hon en sån jävla rolig mening! Hon var verkligen skit arg och så såg jag hur det lyste i ögonen på henne.

"Men vafan, tror dom inte att det finns yxmördare i Östersund eller?! Dom tror att dom kan tälta överallt, t.o.m brevid cykelvägen!! Bara för det ska jag fan åka hem nu och hämta en yxa och sen återkomma!!"

Nej nu tror jag att jag måste slita lite sömn, är fan fett trött.

We never cry for love, we're superheroes.

Nu är jag hemma igen efter en tid i Hammarn. Jag ska spendera många helger där framöver, men lika bra är det. Ihelgen var det cruising, det var så jävla roligt! Vi började att grilla och dricka ett gäng hemma hos John, efter det åkte vi flotte till campingen för att sedan vandra in mot Hammarn. Sjukt roligt!

Nu när jag läste mitt senaste inlägg, om allt roligt som hänt och så. Då ser jag att jag missat det roligaste och kanske viktigaste i mitt liv, JAG HAR FÖR FAN TAGIT STUDENTEN! Haha. Det var sjukt roligt, kommer minnas alla dagar med sköningarna i BF3a.



& nej, jag ser inte alls ut som en kille i rosa klänning...!

Idag har jag spelat kort med Anna, Emelie och Sofia, det var nice. (Endast för att jag vann) Runt tolv bestämde Emelie sig för att slita sömn så då drog vi och skulle äta nått. Vi skulle gå på max, det var första gången jag var in där.. Efter det släppte vi av Sofia och sen satt Anna&jag utanför mig i bilen och pratade i två timmar tror jag. Vi pratade om meningen med livet, livets stora frågor och massa nyheter.

"Juste, P.S jag är en indisk gud!"

Näe nu ska väll jag försöka slita sömn så jag orkar upp imorgon.

RSS 2.0