The mind asks the questions, the heart has the answers.

Igår var jag och Fredrik barnvakt åt Emil, det var faktiskt jätteroligt. Jag trodde att han skulle bli ledsen, arg, grinig eller sur någon gång under kvällen eftersom han varit vaken sen fem på morgonen och för att han är bara 2 år. Men glad som en solstråle, lyckad kväll!

Åh, om ynka 10 dagar åker jag till Turkiet, jag vill åka NU! Vi ska även åka husbil ner till tågstationen, våran snälla granne Ilpo har ställt upp att skjutsa ner oss!

En sak jag stör mig på, varför har mammor alltid rätt? Det spelar ingen roll vad det gäller, i slutet har mammor alltid rätt. Och sen kommer den där irriterande meningen som jag bara vill spy på "Vad var det jag sa?" Den dagen jag får säga så till min mamma, den dagen ska bli uppkallad efter mig och sen ska vi alla fira "Vad-var-det-jag-sa-dagen-av-therese" till minne av mig, alla ska dricka champagne, flaggan ska vara längst upp på flaggstången och sen ska jag komma på en sång alla kan sjunga och skåla till. Men jag menar, mammor har alltid rätt! När jag får barn, kommer jag också alltid ha rätt då no mather what?

Avslutar med den här lilla kämpen!


The mob has many heads, but no brain.

Har haft tvättstugan sen klockan sju imorse, vart klar för någon timme sedan. Sen var jag ut med hunden, vi brukar alltid kasta pinne då, och nu har hon börjat ta med dom in i lägenheten, så snart har vi så många pinnar att vi kan bygga en timmerstuga.

Om en stund ska jag iväg och hälsa på lill'Emil, vad sjukt längesen jag träffade honom, lillbubben. Efter det ska jag till svärmor och vi ska beställa pizza!

Självklart har jag gått och blivit sjuk, det vägrar släppa också.

Förr i tiden fick papporna inte lov att föda barn. De tyckte att det var omusikaliskt. Men idag är det vanligt att mamman och pappan föder barnet tillsammans.
/Kathrine 6år

The last fool never dies.

Idag har jag varit ner en sväng på staden, jag och Moberg slet en fika och satt och pratade skit. Sen har jag bara suttit ute i solen och myst, hoppas det kommer riktig värme snart!

Ihelgen blir det kalas på lördag iaf, emelie fyller 19 så det blir till att slita backen! Skönt att hänga med brudarna igen, i like it.

Roligaste kommentaren idag var iaf "Är det en människa eller en dvärg?" sagt av Robert Viklund.

Äldre kan inte få barn. Deras äggstockar har tagit slut och dessutom har mannen problem med protesen.
/Petter 9 år

I can't keep my cool.

Ikväll blir det hockey för hela slanten, komigen nu TRE KRONOR!

Idag har jag och min älskling 9 månader tillsammans. Tiden har gått fort fram, är så glad att jag har dig <3

Igår då jag var ute och gick skulle jag precis passera en liten kille på typ 7 år. Så ser jag att han tittar på mig och säger nått, så jag tar av mig hörlurarna och säger "Va?" Då mumlar han någonting igen som jag inte heller hör, "Va? Vad säger du?" säger jag. Då tittar han bara på mig, jag börjar gå igen då hör jag hur han säger nått igen. "Men vafan, vad säger du?" Lillkillen har ett ansiktsuttryck som om jag nyss dödat hans kanin eller nått... Jag börjar gå igen, då skriker han typ allt vad han har "OM MAN SVÄR BLIR MAN SLITEN I STYCKEN AV DJÄLULENS HUNDAR!" Jag blev fan rädd...


Om man inte vill vara gift längre, för att mannen kanske var dummare än man trodde, så kan man skiljas som vänner.
/Marie 7år

RSS 2.0