I can't get up when you're gone

Ihelgen bär jag och mitt kära kib iväg till Hälsingland, vi ska spela två matcher och sova på Scandic. Jag längtar faktiskt (mest till hotellfrukosten, såklart!) Idag tittade jag bara på träningen eftersom min stårtå inte mår så bra, bäst för den att den blir bättre tills ihelgen.

Ibland är det svårt att ta in det folk säger, man hör varenda ord men man fattar ändå inte. Det kom som en chock att du försvunnit, även fast vi inte pratat på flera år. Vi växte upp tillsammans, vi lekte och skratta, precis som barn ska. Jag minns att du inte kunde säga r, & att du ofta var utklädd till fantomen. Vila i frid min vän, du är på en bättre plats nu.

Here i go,
scream my lungs out and try to get to you
You are my only one
I let go, but there's just no one that gets me like you do
You are my only, my only one <3

They can say what they like.

Här har du Lisa, läs nu... Uppdaterade bloggen bara för att du är så sarkastisk... <3

Igår blev det skatan för hela slanten, mycket roligt faktiskt. Sedan vid 00.00, så skulle Robert koda till mig att vi skulle hämta födelsedagsmuffin, då sa han "Höken har landat"... Eftersom vi kommit överens att vi skulle säga det vid tolv så båda skulle smyga ut i köket, lät så jäävla fult så jag höll på att förstöra hela överraskningen för Dario som fyllde år.

Imorgon ska jag åka till min älskling, det kommer att bli bäst. <3

Ibland blir man förvånad hur människor i ens närhet kan överraska en så hårt att man har hakan ner i backen... Man tappar bort alla ord man vill säga och säger dom ord man inte vill ska komma fram. Det är då man bara ska gå därifrån för att rädda vänskapen man håller så nära hjärtat. Hur tänkte du där, egentligen?

Hm, har börjat fundera på om jag ska skaffa en fisk till min dammiga glasskål. Fisken (Mohammed) som var ägare till den innan levde bara 2 timmar. Det kanske vilar en förbannelse över min lilla glasskål, typ glasskålen som gud glömde. Så alla som guppar runt där dör... Eller så blev kanske Mohammed besatt av satan, eller så kanske han helt enkelt inte ville leva längre.. Han kanske var en deprimerad liten firre. Eller så kan det ju kanske vara det, fast bara kanske, att jag råkade mata ihjäl honom det första jag gjorde.. Jag tror mer på det att han var besatt av satan.

I can see clearly, my love is not blind.

Ikväll kommer mina kvinnor till mig och mitt harlem. Vi ska lira buzz, guitar hero och bara mysa, det kommer bli perfekt! Ni är den milda såsen på min kebab. <3

I söndags så kom jag hem med bussen vid 22.00, då tänkte jag att jag kunde svänga förbi hos Robert, men icke! Så då tvingades jag gå ensam hem i mörkret, jag spelade utvecklingstörd genom campus för att slippa bli våldtagen.

Imorgon ska jag ringa till ålderdomshemmet på körfältet och fråga om dom behöver några vikarier, måste fan skaffa mig ett jobb nu.


A dad lost his son, his son died.
So he had him cremated.
Took his ashes and then made it to a diamond ring.
Now he watch his son shine everyday.

RSS 2.0