Houston, we have a problem.

Idag har jag träffat min sötnos en stund, sen skulle han på sjukhuset. Då drog jag och Ckay ner på stan och fikade och var på banken, det var mysigt.

Då vi skulle hoppa på bussen hem så skulle den precis åka då vi kom, så skulle Ckay skynda sig in innan dörrarna stängdes och så blev hon fastklämd mellan dörrarna! HAHA! =D Fan vad jag skrattade, det var så jääävla fult.

Igår på träning var jag så jävla arg, ingenting fungerade. + att vi fysade så mina ben dog... Sen då träningen äntligen var slut så skulle vi åka hem, tji fick vi... Anna hade glömt att stänga av lamporna så bilbatteriet var dött. Då hämtade vi några i herrlaget för att få hjälp, först försökte vi rulla igång den utan reslutat, & sedan var det inte en jävel som hade startkablar. Härmed bestämmer jag att startkablar borde ingå i våran medicinväska. Tillslut hittade Mackan ett par startkablar i garaget, så då tittade vi på herrarnas träning medans bilen laddade.

På vägen hem så låg vi efter en gammal kärring som körde 60 på 110 vägen, sen då vi äntligen kunde köra om så ville jag fan sticka ut handen genom rutan och repa hennes bil med mina nycklar i farten. Det bästa med hemresan var att jag och Anna fick jaga lite lammkött.


Before the devil knows your dead.

Kom nyss hem från träningen, vi sprang konstant hela tiden... Längtar tills matcherna drar igång, det kommer bli så jävla roligt!

Fortfarande arbetslös, och det suger fan mest av allt.. Finns ingenting att göra på dagarna, för alla jobbar. & sen där dom väl ska göra något kan jag inte vara med för jag har inga pengar.. Jag får typ gå runt och leta pantburkar med alkisarna på busstorget, tror det är mitt kall.

Ihelgen ska jag till Hoting iaf, det kommer bli bäst. <3

Nej nu ska jag äta mer äpplepaj som min mamma bakat och titta på tv!

"Iam in the zoon"


I got soul but i'm not a soldier.

PJUUHH! Fyfan vad det är jobbigt att träna när man har förlorat all kondition man har, speciellt då man ska fysa... Tror nog jag börjar bli för gammal för det här...

Jag hatar fan att vara arbetslös, nu får eniro ta sig i kragen innan jag ringer och bombhotar dom...

Anna och jag har iaf bestämt oss, vi går bärsäkragång med yxan så snart vi vet.. Punkt!

Igår var jag och Hanna på bio iaf, det var mysigt. Vi såg Batman, den var faktiskt grym! Men det var fan det längsta jävla film jag sett på bio någongång, den var 2tim och 36min. Efter det gick jag hem till R och tittade på gaysport och drack lite kaffe. =)

Jag ska mysa heeela helgen! <3

Så jääävla kung! =)

Before i could feel your heartbeat.

Idag tänkte jag bara slappa och titta på tv, men då tog jag mig i kragen och vandrade till Kicki... (Bra offrat av mig) Vi snackade skit och spelade lite kort, myste!

T: Vilken dag åkte Sofi till utlandet?
K: Turkiet...
T: Vilken DAG?
K: Jahaaa, Bulgarien...
T: Åhh... I torsdags?
K: Ja...



På torsdag ska jag mysa!

Only god can judge me.

Mysigt ihelgen säger jag bara. Det blir mer mys på torsdag, me like!

Igår fyller bästaste Anna 19 år och Jossa slet en 18års dag, hoppas ni två hade en riktigt fin dag. <3

Igår så umgicks jag med Robert och Dario, det var roligt. Vi handlade tårta och cola, sen hyrde vi fem filmer på videoteket. Vi slet alla fem, jag tror inte vi har gjort det förut... Det var roligt iaf.

Jag och Dario kom till Robert då inte han var hemma än, då klättrade jag på brandstegen upp till hans öppna fönster och klev in. Sen då jag skulle låsa upp dörren till Dario så mötte jag en chockad Robert, haha.

Min fasters man ska iaf fixa jobb åt mig på 118100, jag är nöjd. Så jag kan få nå pengar nån gång, jag är fan helt jävla pank nu..Det suger.

An if you were an ocean, i'd learn to float.

Pjuh... Nu får man äntligen vila ut efter yrans alla bravader. Min yran var faktiskt rolig, mycket bättre än vad jag föreställt mig! Kroppen känns vek nu efter, dags att vila och bara njuta av livet.

Igår tränade jag för första gången på hela sommaren, det kändes vill jag lova.. & fyfan vad jag har förlorat kondition, nu ångrar jag mig att jag inte tränade något. Som grädde på moset så kan jag knappt gå idag!

Haha, det var så roligt på träningen! Burre sköt en stenhård boll mot mål, så stod Anna och blockade.. Så Anna vad tvungen att göra världens matrix-rörelse för att inte få den i ansiktet. Haha, det såg så jävla fult ut.

Hm, vart är du? Lisa, vi har mycket att ta i kapp nu. PUNKT!

Ska nog till stugan imorgon och hälsa på mina kusiner, det kommer bli skönt. & på fredag ska jag till Hoting och hälsa på en sötnos.


Nej nu ska jag gå och käka något, pöss!

RSS 2.0