Houston, we have a problem.

Idag har jag träffat min sötnos en stund, sen skulle han på sjukhuset. Då drog jag och Ckay ner på stan och fikade och var på banken, det var mysigt.

Då vi skulle hoppa på bussen hem så skulle den precis åka då vi kom, så skulle Ckay skynda sig in innan dörrarna stängdes och så blev hon fastklämd mellan dörrarna! HAHA! =D Fan vad jag skrattade, det var så jääävla fult.

Igår på träning var jag så jävla arg, ingenting fungerade. + att vi fysade så mina ben dog... Sen då träningen äntligen var slut så skulle vi åka hem, tji fick vi... Anna hade glömt att stänga av lamporna så bilbatteriet var dött. Då hämtade vi några i herrlaget för att få hjälp, först försökte vi rulla igång den utan reslutat, & sedan var det inte en jävel som hade startkablar. Härmed bestämmer jag att startkablar borde ingå i våran medicinväska. Tillslut hittade Mackan ett par startkablar i garaget, så då tittade vi på herrarnas träning medans bilen laddade.

På vägen hem så låg vi efter en gammal kärring som körde 60 på 110 vägen, sen då vi äntligen kunde köra om så ville jag fan sticka ut handen genom rutan och repa hennes bil med mina nycklar i farten. Det bästa med hemresan var att jag och Anna fick jaga lite lammkött.


Kommentarer
Postat av: ck

HAAHAHAHAHAH!!

2008-08-29 @ 12:13:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0