And we danced like a wave on the ocean

I onsdags var det bal, det var sjukt roligt. Vi började med att förfesta hemma hos Simon, mysigt. Sedan kom fin bilen och hämtade oss, när vi kom fram var det sjukt mycket folk där! Trodde jag skulle dö då jag skulle kliva ur bilen, jätte pinsamt! Vi åt gott, drack mycket vin, sedan öppnades baren och det var underhållning och massa roliga tal, efter det blev det krogen en skvätt. Det blev en mycket lyckad kväll, & alla var super fina!

Här är jag och min baldate Lawan. =)


image13

Ikväll blir det utflyttningsfest i torvalla, jag är förkyld som ett svin men det hindrar inte mig! Hoppas det blir roligt iaf, jag är pepp som fan. Ikväll ska jag äta flygande jacob, det är gott! <3
Nej nu ska jag försöka plugga lite, over and out!

Somewhere over the rainbow.

.. blue birds fly.

Överskattat just nu är LT's korsord, känslor, min mammas talan, pengar, jobb och min döda blomma i fönstret.

Djuret är en katt, orange.. Orange.. Varje gång jag kommer dit vill den ta självmord. Jag satt vid deras köksbord som så många gånger förr, fönstret stog lite på glänt. Katten hoppade upp på bordet, tittade på mig med en blick som sa "nu ska vi se om jag verkligen har nio liv" och sen.. Ja? Den försökte klämma sig igenom fönstret för att sedan landa långt ner på marken och dö. Så mycket gillar katten mig...

Imorgon är det bal. Det känns konstigt att jag ska ha en dyr klänning på mig och komma i fin bil. Stå ute på en trapp i regnet och frysa, det ser jag mest fram imot.

& vi i Sverige får aldrig vara med och leka. Som i filmer, det spelar ingen roll om det är jordens undergång, rymdvarelser som attackerar, kometer störtar, det blir istid eller om det blir jordbävning. Då har alltid alla i Sverige redan dött, så vi får aldrig vara med. Det är alltid en liten grupp i USA som är dom sista människorna på jorden som ska försöka överleva. Vi i Sverige är redan döda..

Nu ska jag försöka göra klart mitt hemprov, efter det blir det sängen så jag tar mig upp imorgon. Så, godnatt mina läsare & robert.

Four hands and then away.

Idag jobbade jag, & det gick väll som det gick. Eller förresten, det gick ingenting. Slet iväg en & det sög, skulle ha satt mig vid Hannas dator istället för den verkade bringa tur?! Hon fick iväg tre stycken, lika så Ck. & nästa gång ska jag sitta med ett proffs, det kommer bli pinsamt.

Alla är vi olika, det vet alla. Men du och jag klickade direkt, vi har samma sjuka humor och ganla tankar. Det är det jag gillar med dig, att vi är lika sjuk båda två. Vi är samma, men ändå inte. Jag kommer alltid att finnas vid din sida. <3

Jag och Hanna ska starta ett eget program. Vi ska turnera landet runt och utse söta gamlingar, sen ska våra kära tv-tittare få ringa in och rösta på vem dom tycker ska bli Sveriges sötaste gamling, gäller dock bara män. Tyvärr så ligger redan våra farföräldrar på VIP top ettan.

Nej nu ska jag slita lite tv & sedan sova, för jag & John Blund har blivit vänner igen. <3


I will take a bullet for you.

Back on track. Jag, Anna & Emelie ska strax iväg på korpenmöte, ja ni hörde rätt! Vi ska nämligen starta upp ett eget korpen lag! Skratta så mycket ni vill, vi kommer att äga. & min mamma ska troligen vara med, och vem vill inte se henne i shorts och svettband? M-m-m!

Ihelgen slet jag en 2dagars, hur jag nu fick råd med det är en av livets stora frågor. Det var roligt iallafall. Vi grillade, spelade kubb och drack som om det gällde livet.

I veckan blir det lugnt, ska jobba imorgon hade jag tänkt. Sen ska jag bara samla krafter för i helgen blir det supa av igen på lördag. Då fyller Emelie år, så då ska vi kalasa hos nån random snubbe. Det blir att slita backen.

Livets stora frågor är fortfarande olösta? Ni kan ju försöka lösa några av dom åt mig.
1. Vem kommer att vinna osthyveln på ostjakten.blogg.se?
2. När kommer David Beckham inse att det är mig han vill ha?
3. Kommer jag alltid ha en ovanlig böjelse för kinamat?
4. Kommer Robert & Niclas alltid att mobba mig?
5. Heter det en arg får eller ett arg får?

HA, klura på dom där ni! Nu ska jag dra mot korpenmötet, skratta hur mycket ni vill. Over and out.

You are my only one and someone.

Som lugnet efter stormen...

Jag har ingen ork kvar i kroppen, jag är alltid trött men när jag väl ska sova så går det inte. Jag och John Blund har alltid varit bästavänner, men nu har han svikit mig. Jag orkar inte spela innebandy för jag är för trött, det går dåligt på jobbet för jag är för trött, orkar inte skriva klart alla uppgifter i skolan för jag är för trött...
... Min kropp är i protest mot mig nu, som om vi blivit alergiska mot varandra.

Hade en helvetes dag i tisdags. Började med att jag inte sov något på hela natten, klev upp klockan sex, han äta frukost för första gången i mitt liv, titta lite på tv och bara slappade. Jag har all tid i världen tänkte jag eftersom jag inte börja förns halv tio. Klockan rusade iväg, jag duschade och klädde på mig, sprang som en jävel till bussen som jag inte ens han med. Glömde snusen hemma och alla viktiga papper jag äntligen gjort som var försenade.

Väl efter skolan skulle jag ner på stan, då händer fan det omöjliga. Jag skulle gå över vägen vid polishuset, då går jag in i en stillastående jävla bil som väntar på att få köra! Vem fan lyckas med det?! & det gjorde så ont att jag trodde jag skulle dö. Men om jag dog så skulle väl Sankte Per ändå inte släppt in mig i himmelriket.

& idag på skolan så spelade vi poker, jag förlorade med en omöjlig hand! Nämen oj, vad förvånad jag blir?! Så nu har jag inga pengar kvar heller. Vi skulle lyssna på en vanlig svensk man som vigt sitt liv åt hinduismen och blivit munk. Allt prat om själen, kroppen och yoga gjorde mig på dåligt humör.

Munken pratade om att livet kan vara en illusion. Som att man står framför en dammig spegel, då ser man ingenting, men sen då man torkar den ren så ser man livet. Kan någon komma och torka av min jävla spegel så att det kan gå bra för mig?

Nya tag till helgen iaf, vi ska kalasa på lördag för att Malin fyller 18. =) Det kommer bli roligt tror jag, hoppas på det bästa. Nu är det bara 27 dagar kvar tills studenten, och 29 dagar tills jag och Nattis åker till Kroatien.

Det skulle inte ens förvåna mig om jag inte kommer hem från Kroatien. Jag kommer säkert tappa bort Nattis och slarva bort passet, så kommer det en person som ska hjälpa mig att leta efter henne, så kommer jag bli iväg lurad till nått random hotell där jag kommer bli torterad till döds. Då blir väll alla regissörer glada, så dom kan göra en verklighetsbaserad Hostel 3.

Nä, nu ska jag gå och lägga mig och inte kunna somna. Haha, jag är så jävla grinig nu känner jag. Så nu ska jag skona er från mitt tjat, godnatt!

I never thought you would become the friend i never had.

You deserve much better than me.

Ibland tar jag alla mina känslor och stoppar in dom i en ask och sedan låser & gömmer nyckeln. Man lurar sig själv ibland, man tror att man ska kunna glömma, men sedan kommer på att man aldrig kommer göra det. Att allt ont ska försvinna då man ska sova, men då drömmer man om det.

Jag brukar tänka att om jag skriver ner allt jag känner så kommer de blir bättre, när jag väl ska börja så finns det inga ord i mitt huvud... Jag vill spränga alla bokstäver och förinta alla meningar.

Jag öppnar mig inte, jag vet. Jag vill inte ha hjälp med att öppna mig heller, precis som sjömannen inte ber om medvind, han lär sig segla. Jag vill lära mig själv, är jag inte redo att öppna mig är jag inte det.

Ibland så hittar folk min gömda nyckel & då bränns alla mina broar som jag lyckats byggt upp.. Snälla, låt den bara ligga där, jag låser upp min ask då jag är redo.

Nathalie Eriksson, du är ljuset i mitt mörker.

A drop in the ocean.

Nu var lovet slut, & imorgon början man skolan igen med ett nationelltprov i engelska. Det är inte så mycket att hurra för..

Slet iaf biljard för någon dag sedan med Robert, Niclas och Dario, då var jag champion & slet tre vinster i föld. =) Efter det hyrde vi fem filmer vi aldrig såg & tog en tur till Brunflo där jag knäckte alla i TP.

Heter det ett arg lejon, eller en arg lejon? Man får inte säga argt..

Idag så gick jag och Petra på Coop & inhandlade massa godis och dricka, sedan vandrade vi till Robert och Olle. =) Hade en rolig kväll, även fast jag alltid är mobbad.

Nu är det bara 31 dagar kvar tills jag tar studenten, det ska bli så jävla roligt & inte nog med det, 33 dagar kvar tills jag & min älskade Nattis åker till Makarska rivieran. <3

Ibland gör det så ont att vara helt själv,
så ont att man inte vet vad man ska ta sig till längre.

image12

I can see the world in your eyes...

RSS 2.0