No, I don't even know your name.

Nu är jag förkyld som en sate, & det är fan inge ljug. Det är småbarnen på förskolan som smittat mig. På måndag ska jag vara där och jobba i två veckor, det kommer bli roligt.

I onsdags så var jag ute och gick med en liten kille i vagn så han skulle somna. Så kommer det ett killgäng från Wargen, dom titta och titta på mig. Först tänkte jag om det var några jag kände, men icke. Sen då vi passerat varandra sa en av killarna "Åh vilken milf" Jag är ingen jävla milf?!

Ihelgen har jag två viktiga matcher, mot Klockarberget och IBC Hernösand. Det kommer bli extra jobbigt nu när jag är så jävla förkyld, + att våran coach fått matchstraff så han får inte vara med och coacha oss. Jag vägrar förlora dom matcherna, jag vägrar!

Vem döper sin hund till Farbror Frej egentligen?


I know I've never felt like this before.

Andra dagen jag jobbat nu på förskolan, skönt. Det har faktiskt varit roligt, hoppas dom kommer ringa nått mer.
 
Idag vart det lite pinsamt då en pojkes pappa kom och hämtade honom. Pojkens pappa är från Afrika, och då pappan kommit innanför dörren sa sonen till mig "Det här är min pappa, titta var brun han är!" & sonen lät lixom förvånad på nått sett så jag kunde nästan inte hålla mig för skratt. Jag visste inte hur jag skulle svara så jag sa "Öhm, hehe, ja han var brun..." Som tur var började pappan att skratta, då började jag också skratta sen backade jag försiktigt därifrån.

Sen satt jag och en tjej på 3 år och ritade. Då kom hon på en lek, att hon skulle rita nått jag inte fick se & sen skulle jag gissa vad det var. Så ritade hon och höll sedan för med handen, och jag gissade och gissade, men allt var fel. Så sa jag till henne att hon skulle ge mig en ledtråd, så kollade hon lite irriterat på mig och sa "Ja okej fröken, det börjar på fönste..." Jag låtsades tänka ett tag innan jag svarade fönster... Vi lekte leken några gånger och varje gång jag fick en ledtråd så sa hon alltid hela ordet förutom sista bokstaven.

Vi ska äta tacos ikväll, det ska bli gott. Sen kommer min älskling hit och vi ska mysa hela helgen!


You can be sure that it will only get better.

Helgen har vart mysig, synd bara att vi inte fick smaka på segerns söttma... Men det gjorde ingenting för vi hade annat kul för oss. Vi bowlade blandannat, min tränare var skit kaxig innan och sa att han var mästarnas mästare. Men tji fick han, jag tror inte ens att han kom bland dom första sex. Hans försvar var "Men ni förfan bor ju på bowlinghallen!" Jag är nöjd med min tredjeplats.

I måndags då jag vaknade hade jag en sån jävla träningsverk, tog mig knappt upp ur sängen. Skönt att vi inte hade någon träning den dagen heller, om vi hade haft det hade jag nog dött. Men imorgon är det träning som vanligt och det känns faktiskt skönt. Nu är det bara fem matcher kvar denna säsong, det känns tråkigt...

På torsdag kommer Jennifer till mig och ska sova över, det kommer bli mysigt. Vi ska nog kika lite film och spela kort med Dario och Bögbert, hoppas på det iaf. Saknar mina två gossar... (Ja, ni är gossar)

& nu till helgen hade jag faktiskt tänkt att inviga storsjöbadet, har inte vart dit sen dom gjort om så det ska bli spännande. Det var mamma som lovade min kusin att jag skulle ta med honom dit ihelgen, han blev jätte glad så jag kan ju inte säga nej.

"Günter och Åk, kom in och ät!"


Now what's cooler than being cool?

Det var ett tag sen jag skrev nått nu känner jag, nu börjar det blir dags igen.

Livet flyter på som vanligt i guess, & jag är nöjd. Jag har blivit en husmor tror jag, som städar, bakar, moppar golv & dammar. Jag är rena rama svärmorsdrömmen!

Jag längtar tills ihelgen, då åker laget till sundsvall för att slita 6 pinnar i tabellen! Vi skulle även slita bowling på lördagkväll, ingen har en chans mot min välutvecklade bowlingarm! Förra gången vi åkte iväg till sundsvall bodde vi på Scandic Nord som ligger en bit utanför stan, då bodde vi typ fyra våningar under jorden & så fick vi gå i en lång mörk korridor i ca 3 km för att komma till rummet. Om det skulle börja brinna skulle vi underjordsmänniskor inte ha en chans, för det skulle ta oss 30 min att ta oss upp till receptionen. Nu ska vi äntligen bo mitt i stan, det är skönt att veta att om det börjar brinna skulle vi överleva.

<3 f.

RSS 2.0