The lonely loner seems to free his mind at night.

Snacka om bloggtorka... Ska försöka skriva lite om vad jag har gjort på sistone.

Jag har ju varit i Turkiet, det var underbart. Hotellet var svinfint och så jävla god mat. Sol och bad hela dagarna. Och så fanns det något som kallades för "Animasion Team" det var ungdomar som jobbade på hotellet som gick runt poolen och frågade om man ville vara med på olika aktiviteter. Det fanns en kille i teamet som hette Frodo som var jättekort och hade sån där bögsvans.

Vårt hotell låg 10 minuter från stan, så det var nära och bra. När fotbollsmatchen mellan Sverige-Danmark drog igång satt vi inne i Alanya på en svensk bar som vissade tv 6. Precis då vi skulle slå straffen så försvann bilden, sen var det nån svensk sosm ställde sig upp och skrek att vi hade gjort mål, så då ställde sig alla svenskar upp och börja sjunga "vi är svenska fans allihopa" sen då bilden kom tillbaka visade sig att vi inte alls hade gjort mål så alla danskar började jubla...

På midsommar gifte sig min faster i Frösö kyrka, det var en jättefin vigsel. Sen åkte vi till Frösö sportstuga och åt middag och söp. Efter en massa öl och vin sjöng jag faktiskt karaoke, tro det eller ej. Det vart massa drama också, en sprang till skogs, en vart nerslagen, folk gräla, pussades med fel partner, folk försvann och tillsist åkte vi hem efter en efterlängtad taxi-

Och nu har jag precis kommit hem från Rötviken, jag och Fredrik har varit där sen i torsdags. Det var mysigt med massa god mat. Trots det dåliga vädret åkte vi över till Norge och handlade lite och till Ansättsåns Canyon eller nått sånt. Det roligaste som hände i Rötviken var då Fredrik vart anfallen av en arg uggla, haha!

Och snart är det dags för Yran, jag har iaf fått två gratis inträden på torsdag och fredag. Imorgon blir det invigning av stråket!


Graverade mammor går med babyn i magen i ca 204 månader.
/Hedda 6 år

RSS 2.0