Its getting darker now, but i wont close my eyes.

Idag har jag jobbat, barnen är för härliga! Ljuga finns inte i deras huvud, dom är ärliga hela tiden. Idag så hade jag precis vart in i köket och hämtat mig en kopp kaffe då jag hörde hur ett barn började gråta. Så jag gick dit och frågade den lilla flickan varför hon grät, då sa hon att hon blivit slagen. "Vem är det som har slagit Sofia?" sa jag i ett rum fullt med barn. "Ja men det var jag fröken!" sa en pojke och räckte upp handen.

Jag försökte hålla mig från att skratta.

Tänk om alla kunde vara så?

Idag satt jag och prata med ett tvillingpar, en kille och en tjej. Så frågade jag vem det var som var äldst. Så sa pojken "Jag kom först, sen kom hon som en kanonkula efter" Systern instämde och sa "Ja, han är störst men jag har större fötter"

Haha, det lät så jävla roligt då dom sa det.

På fredag blir det iallafall alkohol för mig, jag längtar faktiskt. Jag har inte vart ut på flera månader så det är fan dax nu!

I can feel you touch away all my pain.

Imorgon ska jag jobba, 9-18. Känns segt att stänga, men nån måste ju. Sen måste jag stressa som en getpung till Brunflo för vi har match 19.00, jag kommer komma sent.

I lördags skulle vi ha match, så vi satt i hallen och tittade på en p16 match som var innan våran. Domarna på den matchen var fan otroliga, dom utvisade spelare efter spelare för ingenting. Ena laget hade tre utvisade och de andra laget hade två. Så tänkte jag "Fyfan om vi får dom här domarna, då kommer ju hela vårt lag sitta i utvisningsbåset!"

Vi fick raka motsatsen, vi fick göra vad vi ville på plan. Motståndarna spelade jätte fult, så vi flög ju som nå små vantar ute på planen. Mina knän ser ut som nå köttstycken nu. Tillslut vart jag så jävla arg att jag tog tag i en tjej och puttade henne över sargen, jag struntade i bollen, jag var bara ute efter att kötta.

Sen då jag bytte kom Coach och Mackan skrattandes och ställde dumma frågor som "Har du ont? Är du arg?" Jag svarade skitsurt "Mm" på båda frågorna, dom skrattade bara åt mig. Coach sa att om vi hade haft vanliga domare hade jag fått en utvisning på 5 minuter.

Och nästa lördag får jag en ny granne, Dario ska nämligen flytta till Körfältet. Jag hoppas på att han bjuder på fika minst sex gånger i veckan.


Together we can take it to the end of the line.

Vi har alltid vettiga samtal.

3 to the s säger:

du, hur säger man livmoder i plural? livmödrar?

Dario säger:

antar det

inte livmoders iaf

3 to the s säger:

"the livemothers" då?

Dario säger:

one livemother, two livemothers

ja det låter perfekt

diskriminiering att det inte heter livfader lika gärna

Ihelgen ska vi åka iväg och spela innebandy. Vi ska åka klockan SJU på lördag morgon! Det är fan olagligt att kliva upp så tidigt på en helg. Vill vägra men vågar inte då jag tänker på hur min coach skulle reagera, jag skulle bli bänkad på livstid.

Det finns inget jag hatar och stör mig på så mycket som stadsbussarna, deras chaufförer och busstiderna! Vart man än kollar så står busstiderna olika. När man väl står på busshållplatsen i 25- inser man att ingen av tiderna stämmer. Om bussen mot förmodan kommer så saktar den först in, själv står man still (antagligen har man frysit fast) i väntan på att busshelvetet ska stanna så man kan kliva på. Näe, då åker bussen iväg! Då får man springa och vinka som en arabisktant för att få bussen att stanna. & om man har jävligt tur så gör den det, när man väl kliver på med förfryst ansikte så får man en utskällning av chauffören att man inte har en REFLEXFICKA till busskortet så det syns att man ska med. RÄCKER DET INTE ATT MAN STÅR PÅ BUSSHÅLLPLATSEN ELLER?! Nej vem vet, jag kanske bara står där och fryser för skojs skull....

Så får man inte betala med vikta tjugolappar, för det är tydligen för jobbigt för dom att vika den till rätta. & man får inte betala med en hundring, då skriker dom "Tror du jag har all växel i världen eller?!"

Hata, hata, hata!


RSS 2.0