Only heaven loves you now.

Igår var det kalas för hela slanten.

Jag och brudarna började med att slita en buffé och cider på kina, jag åt självklart som om det gällde livet. Sedan vandrade vi upp till grabbarna, dom satt såklart och spelade fotboll men det ändrade vi snabbt på då vi kom, alla satt sig i köket och spelade kung. Det första Patrik sa var "Aldrig att jag är med på den här, förra gången hade jag 52 klunkar och drack absint!" Första kortet som drogs var vattenfall, då svepte Patrik hela sin nyöppnade öl...

Sen skulle vi ta en skvätt tequila, men Robert hade inget salt så vi fick fråga om grannarna hade något. (Självklart plingade vi på hos alla, & det var bara polisen som öppna, dock var hon trevlig och gav oss vad vi ville ha, salt)
Efter två shottar (Av tequila, inget annat äckligt) kom jag på att det var fan inte gott, Sofia skulle självklart bevisa motsattsen och började halsa direkt ur flaskan....

Sedan klampade det in ett gäng från Kälarne, som började dissa Anders-Olof men Patrik sa att han hade gett Hammarstrand guld. En av Kälarnegrabbarna höll på att tapa hakan då Dario vingla in i köket, "Men vafan, det är ju Gordon Ramsey!" Han sa flera gånger under kvällen att han trodde han var med på tv, men vi sa alla återigen att han inte var filmad. Patrik var den enda som vart filmad under kvällen då han låg på golvet och sjöng Sk8er boy med Avril Lavigne. (Om inte Dario installerade kameror i sovrummet vill säga)

Sedan vart det en som dansade toppless i tvrummet medans Cotton eye joe pumpades i högtalarna, hon var dock inte den enda som dansade, nästan alla var med och svingade deras lurviga till dansmovsen som visades på youtube. Blev lite besviken att Dario inte delade med sig av sina dansmoves. & Robert grät då han fick skutta runt med Bybben och jag med en brud utan tröja, vad säger man, livet är hårt... Men inte för hårt, "Therese, kom och sätt dig här får du åka lite hiss"

Jag tror Brokeback Björn suckade varje gång jag var DJ, vad är det för fel på "Jag är kung över ängarna" och "Cotton eye joe", eller hur Anna? Tillslut vandrade vi ner på staden där jag till min förvåning träffade Luca i Cityakuten, jag avslutar detta inlägg med att säga att jag älskar Dario's släkt.

Tack för en kanonkväll, jag har inte haft så roligt på länge! <3

I just, look in her eyes and read the signs.

Äntligen ska jag få en ny lampa i taket på mitt rum, (Trodde jag ja) Först fick vi inge ljus från den nya lampan hur vi än gjorde, så då skulle vi byta tillbaka tillden gamla fula. Jag stog och skötte lampknappen medans pappa skulle fixa lampan.. "Therese, pröva tänd nu" Men icke, ingenting hände. Sen så skulle vi skita i det så vi hängde bara upp den, då kom mamma in och sa att det skulle nog gå bättre om vi hade en glödlampa i...

Längar som fan tills imorgon, match! Har lovat att tackla en teen i knät på R, han verkade nöjd.

Så längtar jag tills på tisdag, inte bara för att jag fyller år utan också för att min älskling kommer hit då. Han ska bjuda på kina och bio, det kommer bli hur mysigt som helst! <3

Utgång på lördag också, har inte druckit sen jag vet inte när, typ yran... Det kommer bli roligt iaf, några brudar från laget och sen bockarna som bara tänker sås. Kommer bli en rolig kväll. Vi kvinnor ska börja dricka på kina och sedan vandra upp till R.

Ikväll blir det häng med såspojkarna, det blir nog lika trevligt som alltid...

So welcome to my freakshow.

Ikväll blir det träning för hela slanten, kommer bli skönt. Längtar tills på fredag då det är match också! Inte nog med det, jag var nära på att skicka klacken hem till Mackan istället för till Kvarnback, haha.

Mamma klagar på att mina oboyglas står överallt, så kom hon in på mitt rum nyss och fick syn på ett till glas brevid datorn och sa "Men Therese, har du ett glas där med?! Det är du som göder alla objudna gäster, tex alla myror vi hittat." Då svarade jag "Ja mamma, jag är djurvän." Då skratta hon bara och sa "Jo jag märkte det med den där stackars spindeln inne på toan..."


God I miss your lovely eyes.

Idag har jag varit iväg & klippt mig, & för första gången i mitt liv såg jag inte ut som Ted Gärdestad efteråt. Jag blev faktiskt rätt nöjd med det hela och det brukar jag aldrig bli.

Ikväll blir det skönkib för hela slanten, ska bli skönt att få åka iväg och träna. & på fredag har vi match mot fif 20.00 på Kvarnback, då ska vi krossa. Även fast vi kommer vinna vill Big'D sprida sin sås hos motståndarna..

Inatt då jag skulle tvätta av ansiktet för kvällen så fick jag en chock! Någon centimeter från handduken sitter en jätte spindel, fyfan vad stor den var! Det såg ut som en sån här utomlandsspindel, stor och svart. Så halv två mitt i natten springer jag in och väcker mamma så att hon kan ta bort den. Efter många om och men kom hon, för hon trodde ju att det var nån liten mes spindel. Hon blev också rätt så chockad eftersom det inte såg ut som någon Sverige spindel. Den svarta gästen fick iaf en trevlig resa ner i toaletten.

RSS 2.0