Billy-Ray was a preacher's son.

FYFAN SVERIGE! Vi spelade så jävla kasst så det fanns fan inte, vi ligger under med 5-2 med 12 minuter kvar att spela. Då händer det nått, vi gör 3-5 och laget vaknar till liv och vi vänder matcher totalt och VINNER i sudden med 6-5. Höjdarna på plan var självklart målvakten Gustavsson som gjorde mirakelräddningar som borde skrivas in i Bibeln, och min favorit Linus Omark var en gud på plan idag igen.

Jag kan inte sluta tänka på straffen han la mot Schweiz, iskalla jävla GUD!


I’d walk to you if I had no other way.

Då var det bokat och klart, den 3 juni bär det av till Turkiet! Det kommer bli sjukt skönt, jag skulle vilja åka nu.

Imorgon ska jag kliva upp tidigt och släppa in toalett-bytar-män, det ska bli trevligt att kunna få spola igen, som tur har vi två toaletter. Vore rätt hemskt om vi bara hade en som inte gick att spola på....

Fyfan vilket väder det har varit den sista tiden, sjukt skönt. Hoppas att alla snöfläckar ska ta och försvinna snart och att världens ska bli lite grönare.

Man kan inte rå för hur man ser ut. Det får Gud ta på sig skulden för.
/Hassan 6 år

I like the way that your hair falls down in your eyes.

Fullt ös medvetslös var mottot i onsdags, mamma fyllde 50 och våran lägenhet fylldes med vuxna, barn och hundar. Vi hade bakat smörgåstårtor, kakor och morotskakor. Det var riktigt roligt, jag gick säkert upp 6 kg den dagen...

I torsdags gick jag på badet för första gången efter dom byggt om, det blev så jävla mycket bättre. Jag känner nu att jag verkligen inte har samma ork som då jag var liten, då kunde jag bada i flera timmar som min 10 åriga kusin gjorde, jag fick släpa upp han ur vattnet för att fika. Vi hade precis satt oss vid ett bord då Jörgen (Min systers pojkvän) la sin plånbok på bordet. Han har Hammarby loggan på framsidan av plånboken och från ingenstans kommer världens suraste jävla badvakt och börjar skälla ut Jörgen ordentligt! Badvakten skrek "Men fyfan, Hammarby suger! Jag fattar inte hur deras kansli kan värva killar från div 4!" Osv... Så om ni undrar vad den där konstiga åskljudet var i torsdags så var det en Hammarby hatande badvakt som skrek ut sin ilska på en 17 årig kille som han troligen inte skulle rädda om han höll på att drunkna.

Nästa månad åker vi troligen till Turkiet, det kommer bli så jävla skönt. Sol, värme, öl, hav.... Kan det blir mycket bättre?


I'm a neighberhood hero.

Idag åkte jag och mamma till morfar, vi hade med oss påskägg, öl, whiskey och bananer. Och så hade trav och galopp tidningen kommit så morfar satt som en kung i sin rullstol.

Ikväll offrar jag mig verkligen, är sjukt sliten och förkyld men ska ändå på krogen med tikarna. Har inte träffat dom på år och dar så nu var det fan i mig på tiden! Även att min mamma typ tvingade mig att följa med på krogen, hon tar så bra hand om min hälsa nu när inte Dario kan det.

She got me throwin my money around.

Åh, jag hatar att vara förkyld, för när jag väl blir det så håller förkylningen i sig i år och dar.

Fyfan för den här natten. Jag var så jävla täppt i näsan att jag fick panik för att jag inte kunde andas. Det kändes som jag höll på att kvävas när jag försökte slappna av. När jag väl somnat så hade jag feberdrömmar, så jag vakna hela tiden, kallsvettig och helt borta.

Idag har jag bara tagit det lugnt, är jättetrött eftersom jag knappt sov nått inatt. Alvedon är det bästa som har hänt mig just nu. Nej men det bästa som har hänt idag är att kläderna som jag beställde från Ellos har kommit, ringde även dit och beställde en till klänning och ett par linnen. Så nu väntar jag bara på sommaren så jag kan ha på mig allt...

Igår var jag ner på stan efter jag jobbat, skulle hämta ut mitt nya idkort på banken, sen träffade jag roberto af gayus och sveparn, så vi tog oss en kaffe och snackade skit. Sen när jag och Fredrik satt och väntade på bussen kommer det fram en rar liten tant och frågar om hon får sitta brevid mig i busskuren, vi började prata om allt möjligt.

Sen så skulle tanten med samma buss som mig och Fredrik, tanten satt sig ner bakom en neger (han var verkligen svart) så lutar sig tanten fram och säger till negern "Åh, vilken fin solbränna du har!" Jag kunde inte hålla mig för skratt, negern kunde t yp ingen svenska så han fatta inte vad tanten sa, så hon försökte förklara men förgäves...

You spin my head right round, right round.

I lördags tittade vi på fotboll och drack lite, svintråkigt match men gott sällskap. Efter matchen drog vi på news och drack lite mer, där vi kom fram till att jag är mer man än Dario. Sen såg Dario alla regnbågens färger som tydligen bara är rosa och blå. Det var en trevlig kväll som måste göras om!

Nu vankas det helg, ikväll ska jag bara ta det lugnt. Klockan 19.00 är det innabandy som gäller, Storvreta - AIK. Imorgon ska jag och älsklingen gå på bio, Gran Torino med Clintan i spetsen!

I veckan har jag gjort mycket saker,
Måndag: Åkte till morfar och hälsade på, fikade en massa och bara slappade.
Tisdag: Åkte till Svenstavik för att gå på Dollar Store, inhandlade sockervadd.
Onsdag: Åkte till Offerdal för att gratta min moster som fyllde 57.

RSS 2.0