Come walk in my shoes.

Idag har jag ätit på kina med grabbarna, det var roligt. Sen spelade vi lite tv-spel och snacka skit, notera att jag vann över Robert en gång!

På fredag blir det utgång också, det kommer blir sweet med mina brudar! Ser verkligen fram mot fredagen helt klart.

Åh, idag läste jag om en hemsk sak i tidningen. En familj hade varit hos barnen mormor och morfar och skulle ta bilen hem så körde dom av vägen och rakt in i ett träd. Bilen började brinna, och mamman skrek till pappan som satt bakom ratten "Rädda Ellen, det brinner där bak!!" Ellen är deras 4 åriga dotter som sitter i barnstolen i baksätet tillsammans med hennes lillasyster Saga som är 13 dagar gamal. Pappan krossar bilrutar och kravlar sig ut och försöker dra ut Ellen, men hon sitter fast. Hans händer brinner men han släpper aldrig sin dotter som han tillslut får ut ur den brinnande bilen. Pappan lägger ner sin dotter på gräset och försöker släcka elden i hennes hår, hud och kläder, samtidigt kommer en person som sett krocken och ska hjälpa till. Pappan ska precis gå tillbaka till bilen och hjäpa sin fru och dotter ut, då bilen exploderar.

Ellen fick 55-60% brännskador..
Båda lårbenen är av och vänster arm är bruten på två ställen.

Ellen och hennes pappa överlevde olyckan, pappan har nu börjat blogga om livet efter olyckan.
Klicka in om ni vill läsa mer här http://singelpappa.blogg.se/


Baby could you blow my heart up.

Jag som hade längtat efter att få träna, så vart det en skit träning. Eller vi spelade match hela träningen och det var ju roligt, men vi vann typ med 18-4, & så hade vi plintmålvakter & få spelare.

Jag ska skita i att träna imorgon, för imorgon ska jag vara med mina små lammungar. Hoppas vi sliter pizza, eller jag ska nog ta en burgare!

Igår då jag var ute och gick med min hund fick jag dåligt samvete. Lite längre fram på vägen ser jag hur det går en gammal gubbe, och vi kommer bara närmare och närmare honom. Och då vi passerat fick jag dåligt samvete! Han var jättegammal och gick svinsakta & konstigt med ena benet som om han hade ont, så kommer jag där frisk och kry med unga starka ben och går om! Först tänkte jag sympati-gå bredvid honom, men då skulle han säkert tro att jag gjorde narr av honom. Jag såg ju att han hade ont i benet också, så jag tänkte faktiskt säga "Ursäkta mig gamleman, hoppa upp på min rygg så bär jag dig hem"


No he can't read my poker face.

Just nu vill jag bara träna, är så himla träningssugen. Hoppas att det är någon träning imorgon, om det inte är det kommer jag ta en löprunda själv! Eller nej det kommer jag fan inte, tar tillbaka det där....

Inatt hade jag en så konstig dröm. Jag drömde att mitt innebandylag skulle åka iväg och spela match, så skulle vi sova över i en gympasal sen. Så var alla inne på toaletten och gjorde iordning sig inför kvällen, så helt plötsligt kommer Jimmy Edwards (Killen i One Tree Hill) in och börjar vifta med en pistol!

Så brottar min tränare Roger ner honom och tar bort pistolen. Sen börjar Roger skrika att vi ska ta skydd, & att alla ska gå in i gympasalen där vi ska sova. Så får vi lägga oss på några gröna madrasser på golvet. Så skriker Roger att vi måste ligga på knä med ansiktet neråt, och om vi spyr så dör vi.

Så hörs en explosion och sen fylls hela gympasalen med eld. Då jag börjar hosta ser jag att jag hostar vatten, så jag ställer mig upp och hostar vatten på all eld som en jävla fontän. Då börjar alla jubla och kalla mig för Hjälte. Det enda jag tänkte på var "SHIT, jag träffade Jimmy Edwards, det här måste jag skriva i min blogg!!"


I wasn't born wild you know you raised me right.

Fyfan vad jag led imorse, jag klev upp kvart över fem. För er som känner mig väl så vet ni att jag aldrig i hela mitt liv skulle kliva upp den tiden (Inte ens under pistolhot), anledningen var att jag skulle öppna förskolan. När det kommer till jobb är jag noga med tiden, det är inte som då man gick i skolan och kunde sova bort flera dagar i veckan. Vore rätt roligt ifall jag försovit mig eller nått, så då föräldrarna kommer till förskolan och ska lämna sina barn på morgonen är det stängt. "Stängt pga lathet"

Igår var jag, mamma och pappa på Coop och storhandlade. Jag gillar storhandling, för då har dom ingen koll på om man lägger i lite extra varor i vagnen. Det är då dom packar ner alla varor i kassarna man hör "Men Bert-Örjan, har du köpt allt godis? Vart kommer den här drickan ifrån?"

Jag väntade med matkassarna medans mamma och pappa skulle in på bolaget, så kom pappa ut först, och mamma var skitseg och syntes inte till någonstans. När hon äntligen kom ut såg hon svinnöjd ut.

Jag (Butter): Fan vad seg du var....

Mamma (Jättenöjd): Ja men dom hade fått in så mycket nya viner, så jag tittade på dom!

Jag (Lite muntrare): Ohhh, vad köpte du?

Mamma (Besviken): Inget....

RSS 2.0